Servicii
Confortul dumneavoastră este o prioritate!

Cu o lungă tradiție în spate, Hotelul Mărgăritar a devenit un hotel de 3*** – proaspăt și complet renovat, cu cele mai noi facilități!

Situat într-o zonă cu vedere mirifică spre munte și Crucea Caraiman, a devenit o adevărată oază de liniște, fiind locul ideal de cazare atunci când ai nevoie de momente de liniște și aer curat. Hotelul a fost creat pentru turiștii care vor să se bucure de zona montană, cât și pentru persoanele de afaceri, care ne trec pragul prin prisma afacerilor și delagațiilor, pentru care, hotelul pune la dispoziție numeroase facilități: restaurant, bar, parcare, wi-fi gratuit, sală de conferințe și nu în ultimul rând priveliște deosebită.

Cazare

Fiecare cameră este prevăzută cu sistem acces control pe bază de cartelă magnetică, este dotată cu baie proprie, cablu și tv color, acces wi-fi, telefon, frigider.

Restaurant

Restaurantul, cu o capacitate de 90 de locuri, oferă un meniu bogat, preparate delicioase, servite de personalul nostru deosebit de amabil
Vezi Meniul Restaurant Margaritar Busteni

Sală pentru evenimente și conferințe

Organizăm evenimente diverse, pentru întâlniri și expuneri, punem la dispoziție o sală de conferințe și internet wireless.

Bar/ Salon Mic dejun

Barul hotelului stă la dispoziție cu o gamă variată de băuturi alcoolice și răcoritoare și invită la relaxare,  alături de persoanele dragi.

Servicii de calitate recuunoscute international

Calitatea serviciilor noastre este certificata in conformitate cu standarde internationale recunoscute. Incepand cu August 2022 am revizuit si recertificat calitatea serviciilor noastre dupa cum urmeaza:

Management al calitatii
ISO 9001

Management al calitatii ISO 9001

Management al calitatii
ISO 14001

Management al calitatii ISO 14001

Management al calitatii
ISO 45001

Management al calitatii ISO 45001